Heropstart leeszaal vanaf 25 mei

Vanaf maandag 25 mei starten we de leeszaalwerking weer op. Om dit veilig te laten verlopen, nemen we een aantal maatregelen. Er zijn slechts twee bezoekers toegestaan en CAVA zorgt er voor dat zij op voldoende afstand van mekaar kunnen werken. De werkplekken worden ontsmet na ieder leeszaalbezoek, zodat je bij CAVA steeds op een veilige plek kan werken. We halen de gevraagde stukken tijdig op, zodat er nog een ‘quarantaineperiode’ is tussen het vastnemen van de stukken door de CAVA-medewerker en het doornemen ervan door de leeszaalbezoeker. Tot slot passen we onze openingsuren aan: de leeszaal zal doorlopend open zijn van 8u30 tot 17u maar enkel op afspraak.

Deze uitzonderlijke omstandigheden vragen echter ook extra inspanningen van onze leeszaalbezoekers. Wat verwachten we van jou?
• De leeszaal is enkel toegankelijk na afspraak. Wil je de leeszaal bezoeken, stuur dan een mailtje naar CAVA met vermelding van de dag (en het uur) waarop je wil komen. We laten je zo snel mogelijk weten of er plek is op dat moment.
Afspraken worden minstens 48 uur op voorhand gemaakt om aan de regels in verband met de ophaling van stukken tegemoet te kunnen komen.
Stukken worden minstens 48 uur op voorhand aangevraagd. Zo kunnen we er voor zorgen dat er minstens 24 uur tussen de aanraking door het CAVA-personeelslid en de leeszaalbezoeker zit. Je kan dus helaas geen extra stukken aanvragen op het moment van je bezoek.
• In de gebouwen van de VUB en in onze leeszaal wordt een mondmasker gedragen. We vragen elke bezoeker om daar zelf voor te zorgen.
• We voorzien handgel aan de inkom van de leeszaal en vragen om je handen te ontsmetten bij binnenkomst.

Als iedereen zich aan deze veiligheidsmaatregelen houdt, zorgen we er samen voor dat er op een veilige manier weer aan onderzoek kan worden gedaan bij CAVA!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten