50 jaar VUB: Doe mee!

In 2019-2020 bestaat de VUB 50 jaar: deel je verhaal!

Het hele jaar door blikken we terug op het ontstaan en de evolutie van onze Alma Mater. Daarvoor verzamelt CAVA-Universiteitsarchief straffe verhalen, grappige anekdotes, leuke weetjes en toffe filmpjes en foto’s. Alumnus/a, professor, ATP’er, onderzoeker, student: deel je verhaal met ons en met de hele VUB-gemeenschap.

Alles wat met de VUB en het leven op en rond de campussen te maken heeft is welkom. Van die markante prof tot je bruisend kotleven. Van je eerste les in de snijzaal tot de bezetting van gebouw M. Van die bijzondere student tot dat eureka-gevoel bij je onderzoek. Van die onvergetelijke ervaring op Erasmus tot die memorabele TD in het BSG. Van je eerste Saint Verhaegen tot je eerste (of laatste) werkdag aan de VUB.

Doe mee en maak van het feestjaar een memorabel jaar!
Surf naar 50 jaar VUB. Doe mee! Deel je verhaal en upload je beeldmateriaal. Het team van CAVA verwerkt je inzending en neemt ze op in het archief. Indien nodig nemen ze contact met je op. Je inzending maakt kans om gepubliceerd te worden op de feestwebsite van de Vrije Universiteit Brussel.

Meer info? Stuur ons een mailtje of bel ons op 02 629 24 34.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten